App udvikler

Salgsværktøj

    
Der findes en række forskellige typer salgsaktiveringsværktøjer, som en virksomhed kan bruge til at øge salget og hjælpe deres sælgere med at præstere bedre hver dag. Den mest almindelige type salgsaktiveringsværktøj er et CRM-system, som gemmer kundedata og giver sælgere mulighed for at spore deres interaktioner med kunder og administrere deres kundeemner.
Andre almindelige typer salgsværktøjer omfatter og kan være en kombination af:
• Marketing automation
• E-mail marketing
• Overvågning af sociale medier
• Kunde service
De er ofte bygget op omkring de samme 3 aspekter:
1. Content marketing – skabe indhold, der er specielt designet til at tiltrække kundeemner og gøre dem til kunder. Dette inkluderer alt fra blogindlæg, videoer, kataloger, webinarer osv.
2. Leadgenerering og -styring – holde styr på leads gennem hele kunderejsen. Disse omfatter leadscoring, plejeprogrammer, automatiserede e-mail-kampagner osv.
3. Efterspørgselsgenerering for dine produkter og tjenester - skabe opmærksomhed gennem sociale medier, betalt annoncering, PR, events mv.


Markedsføring


Sales tool

Mennesket bliver mere og mere styret af teknologien. Derfor ser man også en stigning i antallet af personer, der er online, samt hvor længe man er det. Dette gør det oplagt at bruge onlineverdenen som reklamesøjle. Det er en nem måde at nå ud til rigtig mange mennesker på, unge som gamle.


Salestool

Det er rigtig vigtigt, at man, som virksomhed, har en god markedsføringsplan. Denne kan nemlig være med til at sikre en større kundekreds, og dermed kan salget øges. Mange virksomheder tænker kun globalt, og ikke lokalt, men den lokale kundekreds er altså rigtig vigtig

I dag kan man ved hjælp af et online system holde styr på ressourcerne. Systemet indeholder en række forskellige værktøjer, som kan hjælpe med planlægningen af forskellige projekter.